Takku Webissä

tietoa minusta ja perheestäni

Olen 42-vuotias perheenisä ja asun onnellisesti Tampereella Atalassa ihanan vaimoni Annen ja tyttäriemme Anniinan (15v 10kk) & Kristiinan (14v 4kk) kanssa. En ole paljasjalkainen tamperelainen, mutta jo 21 vuotta täällä asuneena tunnen olevani kotonani ja viihdyn erinomaisesti.

Perheemme kolmas lapsi syntyi 7.1.2011, ja samana päivänä 77 minuuttia myöhemmin jouduimme luovuttamaan rakkaan poikamme Niilon Herrallemme. Olisimme mielellämme pitäneet hänet luonamme, mutta nyt rukouksiimme vastattiin tällä tavalla. Surua lievittää tieto, että Niilo Nikodemus (ks. hautakivi) on nyt Herran kasvatettavana Taivaan kodissa, ja tulemme tapaamaan siellä.

Harrastuksistani sen verran, että kuntoani koitan hoitaa pyöräilemällä töihin ympäri vuoden (työmatka on noin 8 km), sekä sauvakävelemällä/hiihtämällä erinäisillä ulkoilureiteillä, joita asuinseudullamme riittää. Sauvakävely on muuten minusta upea laji, ainakin näin istumatyötä tekevälle. Olen myös enemmän tai vähemmän hurahtanut lajiin nimeltä geokätköily.

Atalaan muutosta ja aitomiehistä..

Muutimme vaimoni kanssa Atalaan vuoden 2005 kesäkuussa. Erinäisten tapahtumien myötä, joiden voi katsoa alkaneen ennen vihille menoa (kesä 2004), aloitin vuoden 2005 syyskuussa Aitolahden seurakunnan järjestämällä Alfa-kurssilla, josta löysin paljon rakkaita ystäviä, ja ennen kaikkea samalla tavalla ajattelevia ihmisiä. Oli/on huojentavaa kun saa puhua oman sielunelämään liittyvistä asioista ilman pelkoa tuomituksi tulemisesta. Suosittelen kurssia lämpimästi kaikille!

Alfa-kurssin johdosta rohkaistuin tutustumaan myös Aitolahdella toimivaan miestenpiiriin, jossa pyrinkin käymään viikoittain. Miestenpiirissä minulle tärkeintä on Raamatun lukeminen ja siitä keskusteleminen. Minusta on ihanaa tavata muita ihmisiä, jotka jakavat saman kristillisen vakaumuksen - käsittelen tarkemmin omaa henkilökohtaista suhdettani Jeesukseen Kristukseen toisaalla.

Aitomiehistä linnamiehiin

Kesällä 2012 aitomiehet järjestivät yhdessä Messukylän kohtaamispaikan kanssa miesten Alfa-kurssin, jossa alfa-kurssin puitteina olivat sauna ja nuotio. Kurssille osallistui kymmenkunta miestä, ja kurssin jälkeen yhteisiä kokoontumisia haluttiin jatkaa, ja niin perustettiin linnamiesten raamattupiiri. Se toimii samalla konseptilla kuin aitomiehetkin. Linnamiesten mottona on toimia matalan kynnyksen Raamattu-piirinä. Tervetuloa mukaan!


Minua ET löydä facebookista!